​Flytning af hele boliger

Står du over for en flytning inden for de kommende måneder, og mangler du et dygtigt flyttefirma, som kan hjælpe dig godt på vej? Så kan vi hos GB-Transport & flytteforretning hjælpe dig. Vi kan hjælpe både private og erhvervskunder i en radius af 50 kilometer fra Gilleleje.

Vi klarer nemt din flytning

Det har aldrig været nemmere at flytte, end når du lader os stå for din flytning. Vi har alt det rigtige udstyr til at sørge for, at flytningen kommer til at foregå så nemt som overhovedet muligt. 

Vi kan sågar hjælpe dig med at sørge for nedpakningen af dit nuværende hjem, sådan at du kun skal bekymre dig om dagligdagens normale strabadser. Vi er utroligt engagerede og effektive, 

når det kommer til flytning, hvorfor du trygt kan lade os om arbejdet. 

Vi skræddersyr gerne en løsning, som passer perfekt til dit behov. Hvis det er din virksomhed, der skal flytte, så kan vi, udover at hjælpe med flytningen af møblementet, også sørge for, at alle IT-systemer bliver installeret korrekt i de nye lokaler.

Gode priser for både private og erhverv

Når du lader os stå for flytningen, så har vi muligheden for at klare det hele ved hjælp af en lift, som er med til at spare os for en masse tid og gøre din flytning meget nemmere. 

Derved vil du også kunne opleve nogle utroligt konkurrencedygtige priser hos os, hvor de fleste 

kan være med. Vi står klar til at hjælpe dig med din flytning, så Kontakt os på telefon 48 30 11 12 for at aftale nærmere.

Erhvervsflytning​

Privatflytning​

Transport med lift​

Opmagasinering​

Samarbejder med flyttemand olsen og rh flyt & transport

Ordrupgade 12, 4060 Kirke Saaby // CVR: 40404414// Telefon: 48 30 11 12 // Fax: 48 30 11 79 // E-mail: Henning@rh-flyt.dk