​Opmagasinering af møbler

Når man skal flytte, så er det ikke altid, at det er lige let at finde plads til alle ens ting. Det kan både være fordi, at det nye sted er mindre end det forrige, men det kan også være, at udformningen af rummene gør det svært at indrette med de samme ting.

Derfor kan opmagasinering af dine møbler og andre ting være den oplagte løsning. Hos GB-Transport & flytteforretning kan vi tilbyde gode og rummelige depotrum, hvor vi kan tilbyde opmagasinering for dig, der bor i en radius af 50 kilometer fra Gilleleje.

Få lavet en opmagasinering af de vigtigste ting

Ved at få lavet en opmagasinering af dine ting her hos os, så kan du være sikker på, at de er lige så fine, når du finder dem frem, som da de blev sat ind i rummet.

Dette skyldes blandt andet, at vi har cirkulationsventilation i rummene, der sikrer, at der ikke opbygges fugt. Derudover, så har du mulighed for opmagasinering i lige præcis det størrelse rum, som du har brug for. Vi kan tilbyde mange forskellige størrelser.

Nem adgang til dit eget depotrum

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for vores kunder at få adgang til deres egne depotrum. Derfor har vi sørget for, at alle rummene kan låses af med ens egen hængelås. På den måde er det kun dig, der har adgangen til de ting, du har i opmagasinering.

Kontakt os allerede i dag på gbtransport@info.dk

for at høre nærmere om de forskellige muligheder for opmagasinering.

Erhvervsflytning​

Privatflytning​

Transport med lift​

Opmagasinering​

Samarbejder med flyttemand olsen og rh flyt & transport

Ordrupgade 12, 4060 Kirke Saaby // CVR: 40404414// Telefon: 48 30 11 12 // Fax: 48 30 11 79 // E-mail: Henning@rh-flyt.dk